• CONTACTO
 • Acceso Profesionales

  Acceso Profesionales

  CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "PERSPECTIVA ACTUAL DE LA LLEI DE LA DEPENDÈNCIA I EL SEU TRASPÀS A LA JURISDICCIÓ SOCIAL (RD LLEI 6/2023 DE 19 DE DESEMBRE)"- MAIG 2024-

  Barcelona a 13/04/2024

  AULA VIRTUAL

   

   

  Estimats companys i companyes,

  En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre PERSPECTIVA ACTUAL DE LA LLEI DE LA DEPENDÈNCIA I EL SEU TRASPÀS A LA JURISDICCIÓ SOCIAL (RD LLEI 6/2023 DE 19 DE DESEMBRE).

  Dades del curs:
  Durada:
   8 hores.
  Dates: 6 i 8 de maig de 2024.
  Horari: 15:30 a 19:30hrs. 
  Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
  Entrega de formularis d'inscripció: Fins dijours 2 de maig.

  Preu: 180€
  Preu col.legiats i col.laboradors: 130 €
  El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de FUNDAE. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

  Docent:

  Sr. Andrés Maestre.
  Magistrat del Contenciós-Administratiu en comissió de serveis en el TSJC Sala del C-A. Magistrat titular del Jutjat del C-A núm. 15 de Barcelona. Professor col·laborador docent amb ESADE, ISDE, Escola Judicial adscrita al Consell General del Poder Judicial.  

   

  Programa del curs:
   

  OBJECTIU GENERAL  

  El curs pretén analitzar la Llei de Dependència, regulació, casuístiques, classes i jurisprudència, conseqüència del recentment aprovat Reial Decret Llei 6/2023, de 19 de desembre, en la que es facilita que els litigis passin a ser tramitats per la jurisdicció sociali no al contenciòs administratiu, com passava fins ara, cosa que permetrà que totes les demandes o reclamancions que es generinen l'aplicació de la Llei de Dependència, es presentin davant la jurisdicció social.  

  CONTINGUTS

  1. Competència acutal de la Jurisdicció social desprès del RD Llei 6/2023 de 19 de desembre. Règim transitori.

  2. Normativa a aplicar: examen i evolució de la mateixa.
  2.1 Llei 39/2006 de 14 de desembre de protecció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.
  2.2 RD 675/2023 de 18 de juny pel qual es modifica el RD 1051/2013 de 27 de desembre pel qual es regulen les prestacions del sistema previst a la Llei 39/2006.
  2.3 RD 174/2011 d'11 de febrer (BVD) pel qual s'aprova el barem de valoració de la situació de dependència establert per la Llei 39/2006.

  3. Jurisprudència i casuística sobre aplicació del barem RD 174/2011 i sobre la Llei 39/2006, així com sobre les prestacions de serveis i econòmiques. El copagament.

  4. Classes de dependència: física, psíquica, sensorial i mixta.

  5. Supressió dels nivells, ara només graus de dependència.

  6. Debat i qüestions pràctiques. 

   L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

  Per qualsevol dubte pot contactar amb Silvia Muñoz a través del mail silvia@graduados-sociales.com.

  Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

  Col·legi de Graduats Socials de Barcelona

  Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.