• CONTACTO
 • Acceso Profesionales

  Acceso Profesionales

  CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "MONOGRÀFIC REFORMA LABORAL"- GENER 2022-

  Barcelona a 15/08/2022

  AULA VIRTUAL

    

   

  Estimats companys i companyes,

  En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre MONOGRÀFIC REFORMA LABORAL. 

    

  Dades del curs:
  Durada:
   8 hores.
  Dates: 25 de gener i 1 de febrer de 2022.
  Horari: 15:30 a 19:30hrs. 
  Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
  Entrega de formularis d'inscripció: Fins dimecres 19 de gener.
  Preu: 180€
  Preu col.legiats i col.laboradors: 130 €
  El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

  Docent:

  Sr. Gerard Lujan.

  Membre del Cos d'Inspectors de Treball de Catalunya, demarcació de Barcelona. Grau en Dret.

  Programa del curs:

   

  OBJECTIU GENERAL 

  Anàlisi comparatiu de les principals novetats de la reforma laboral introduïda al desembre del 2021. Discussió de les mesures adoptades i de la seva oportunitat i impacte en el món de les relacions laborals.
  Repàs de la regulació vigent en totes les matèries que han estat objecte de modificacions, així com de la seva implementació efectiva, mitjans per al seu control i efectes en el dia a dia de les empreses.
  Consells pràctics per a l'adaptació dels contractes de treball, convenis col·lectius i altres condicions laborals als canvis introduïts pel legislador; analitzant la seva entrada en vigor, règims transitoris previstos per part del propi Real Decret-Llei i situacions reals que poden produir-se.

    
  CONTINGUTS

  1.- INTRODUCCIÓ: Novetats legislatives, exposició de motius i possibles modificacions posteriors.
  2.- CONTRACTES DE TREBALL: Novetats en matèria de contractes formatius, contractes de duració determinada i concatenació de contractes. Contractes fixes-discontinus. Discapacitats. Sector contrucció.
  3.- SUBCONTRACTACIÓ: Concepte de pròpia activitat. Responsabilitat laboral i de Seguretat Social. Conveni col·lectiu aplicable. Règim transitori.
  4.- CONVENIS COL·LECTIUS: Durada, pròrroga i ultractivitat. Concurrència  de convenis. Prioritat aplicativa. Compensació i absorció. Règim transitori.
  5.- ERTOS: Impediment o limitació d'activitat. Flexibilitat RED. Sol·licitud, legitimació i tramitació.
  Bonificacions a la Seguretat Social.
  6.- COMPLIMENT: Modificació imports, reforç Inspecció de Treball, automatització del procediment sancionador i comunicacions de conversió de contractes.
  7.- SEGURETAT SOCIAL: Cotització addicional en contractes de duració determinada. Cotització durant ERTO. Modificacions prestació d'atur. Cotització de contractes en alternança.
  8.- ALTRES: Becaris, SMI, Fons UE, i Covid-19. Entrada en vigor i règims transitoris. Protecció dels treballadors menors d'edat.

   L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

  Per qualsevol dubte pot contactar amb Silvia Muñoz a través del mail silvia@graduados-sociales.com.

  Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

  Francisco José Garcia Martin.
  Director de l'Escola Pràctica Professional.

  Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.