ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "INCIDÈNCIA DEL COVID EN LA SOLVÈNCIA EMPRESARIAL I RESPONSABILITATS D'EMPRESARIS I ADMINISTRADORS SOCIALS"- NOVEMBRE 2021 -

Barcelona a 25/10/2021

AULA VIRTUAL

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre INCIDÈNCIA DEL COVID EN LA SOLVÈNCIA EMPRESARIAL I RESPONABILITATS D'EMPRESARIS I ADMINISTRADORS SOCIALS. 

Dades del curs:
Durada:
 8 hores.
Dates: 16 i 18 de novembre de 2021.
Horari: 15:30 a 19:30hrs.  
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins dijous 11 de novembre.
Preu: 180€
Preu col.legiats i col.laboradors: 130 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. José María Fernández Seijo.

Magistrat del Jutjat Mercantil número 11 de Barcelona.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

La declaració de l'estat d'alarma ha tingut un gran impacte en l'activitat empresarial. Les restriccions de mobilitat, el confinament i altres mesures limitatives de l'activitat econòmica han alterat de les regles de funcionament de moltes empreses i empresaris, especialment petites i mitjanes empreses dedicades a serveis, hosteleria, restauració i comerç al detall.
Durant els mesos transcorreguts des de la declaració de l'estat d'alarma s'han dictat centenars de normes destinades a afrontar aquesta situació excepcional, modificant lleis importants i adoptant mesures que en alguns casos poden convertir-se en definitives.
El nou marc econòmic ha afectat la solvència de les empreses i els empresaris. Es regulen bateries d'ajudes destinades a rellançar l'economia, també a pal·liar els efectes de la crisi en petites i mitjanes empreses.
L'objectiu del curs seria l'anàlisi de les principals disposicions dictades durant aquests mesos, especialment les que afecten les empreses en els seus aspectes jurídics mercantils i laborals, amb especial atenció a les normes referides a la solvència de les empreses i responsabilitat dels empresaris i administradors socials per les decisions adoptades a conseqüència de la crisi sanitària.

  
CONTINGUTS

1.- Marc legal. Disposicions principals dictades a conseqüència de l'estat d'alarma.

2.- Solvència, insolvència i normativa concursal. El Text Refós de la Llei Concursal.

3.- Responsabilitat dels administradors i empresaris en la gestió de la crisi.

4.- Mesures laborals vinculades al Covid, la seva extensió i efectes. Incidència en la insolvència de l'empresari.

5.- Règim d'ajudes a les empreses.

6.- Efecte de les mesures Covid en els principals contractes que incideixen en l'empresa.
La invocació de la clàusula Rebus Sic Statibus.

7.- Previsió de modificacions legals en matèria de solvència i insolvència. Trasposició de la Directiva UE 1023/2019.

 

Funcionament Aula Virtual, cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs un mail amb un link per poder entrar a la formació. A la plataforma pudeu descarregar el material didàctic del curs. 
 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Per qualsevol dubte pot contactar amb Silvia Muñoz a través del mail silvia@graduados-sociales.com.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */