ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "CESSIÓ LEGAL I IL·LEGAL DE TREBALLADORS. ANÀLISI DE CASOS REALS. (TEORIA I JURISPRUDÈNCIA)"- NOVEMBRE 2021-

Barcelona a 25/10/2021

AULA VIRTUAL

  

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre CESSIÓ LEGAL I IL·LEGAL DE TREBALLADORS. ANÀLISI DE CASOS REALS. (TEORIA I JURISPRUDÈNCIA). 

  

Dades del curs:
Durada:
 6 hores.
Dates: 10 i 17 de novembre de 2021.
Horari: 16 a 19hrs. 
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins divendres 5 de novembre.
Preu: 170€
Preu col.legiats i col.laboradors: 120 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. David Martínez.

Graduat Social. Assessor d'empreses i consultor.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

En curs pretén analitzar la cessió il·legal de treballadors. Tractament de la jurisprudència i casuística relacionada amb la cessió il·legal de treballadors, explicant de manera pràctica i amb exemples, totes aquelles novetats que la normativa estableix en matèria laboral i de Seguretat Social, amb la finalitat de facilitar la seva pràctica professional.

  
CONTINGUTS

1. Cessió legal de treballadors.

2. Cessió il·legal de treballadors.

3. Diferència entre cessió i contracta.

4. Conseqüències d'una cessió il·legal. Drets dels treballadors.

5. La cessió il·legal en l'Administració pública.

6. Estudi de jurisprudència.

 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Per qualsevol dubte pot contactar amb Silvia Muñoz a través del mail silvia@graduados-sociales.com.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */