ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "TGSS I EL SEU ENTORN ELECTRÒNIC: EL NOU REGISTRE ELECTRÒNIC D'APODERAMENTS DE LA SEGURETAT SOCIAL I EL NOU PORTAL IMPORTASS"-OCTUBRE 2021-

Barcelona a 24/10/2021

AULA VIRTUAL

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre TGSS i el seu entorn electrònic: El nou registre electrònic d'apoderaments de la Seguretat Social i el nou portal IMPORTASS.   

Dades del curs:
Durada:
 5 hores.
Dates: 15 d'octubre de 2021.
Horari: 9 a 14hrs.  
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma síncrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins dilluns 11 d'octubre.
Preu: 145€
Preu col.legiats i col.laboradors: 95€
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Josep Maria Vargas.

Director de l'Administració Tresoreria General de la Seguretat Social 08/24 TGSS. Professor a la Facultat de Dret de la UB.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar l'entorn electrònic que relaciona als ciutadans/professionals amb la TGSS amb especial atenció al nou portal IMPORTASS, que ofereix informació i serveis de tramitació telemàtica o el nou servei que permet a les persones físiques o jurídiques gestionar els seus apoderaments (atorgar poders, consultes i accions sobre apoderaments atorgats, modificació de dades) en l'àmbit de l'Administració de la Seguretat Social.

  
CONTINGUTS

1.- Marc normatiu en la relació citudans/professionals/TGSS.

2.- Portal i SEDESS.

3.- Nou portal IMPORTASS.

4.- Nou Registre Electrònic d'Apoderaments en SEDESS (RASS).

5.- Notificació electrònica TGSS.

6.- Tauló Edictal Únic (TEU).

7.- CASIA.

8.- App de Seguretat Social - Nous accessos.

9.- VALIDE i verificació de signatures i documents en SEDESS.

 

Funcionament Aula Virtual, cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs un mail amb un link per poder entrar a la formació. A la plataforma pudeu descarregar el material didàctic del curs.
 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Per qualsevol dubte pot contactar amb Silvia Muñoz a través del mail silvia@graduados-sociales.com.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */